Are you looking for all common Indoor Plants name in Tamil & English with pictures? We have covered the best list of different types of indoor plants name in Tamil & English with beautiful pictures.
Picture | In English | In Tamil |
---|---|---|
African Milk Tree | ஆப்பிரிக்க பால் மரம் | |
African Violet | ஆப்பிரிக்க வயலட் | |
Air Plant | காற்று ஆலை | |
Alocasia Polly | அலோகாசியா பாலி | |
Aloe Vera | அலோ வேரா | |
Anthurium | அந்தூரியம் | |
Arrowhead Plant | அம்புக்குறி ஆலை | |
Aspidistra | ஆஸ்பிடிஸ்ட்ரா | |
Bamboo Palm | மூங்கில் பனை | |
Begonia | பெகோனியா | |
Bird of Paradise | சொர்க்கத்தின் பறவை | |
Boston Fern | பாஸ்டன் ஃபெர்ன் | |
Bromeliad | ப்ரோமிலியாட் | |
Button Fern | பட்டன் ஃபெர்ன் | |
Chinese Evergreen | சீன எவர்கிரீன் | |
Chinese Money Plant | சீன பண ஆலை | |
Christmas Cactus | கிறிஸ்துமஸ் கற்றாழை | |
Coleus | கோலியஸ் | |
Croton | குரோட்டன் | |
Crown of Thorns | முட்கள் கிரீடம் | |
Dragon Tree | டிராகன் மரம் | |
Dragon Wing Begonia | டிராகன் விங் பெகோனியா | |
Dumb Cane | ஊமை கரும்பு | |
False Aralia | தவறான அராலியா | |
Fern Leaf Cactus | ஃபெர்ன் இலை கற்றாழை | |
Ficus Alii | மற்ற அத்திப்பழங்கள் | |
Fiddle Leaf Fig | பிடில் இலை படம் | |
Golden Barrel Cactus | கோல்டன் பீப்பாய் கற்றாழை | |
Haworthia | ஹவர்தியா | |
Haworthia Cooperi | ஹவர்தியா கூப்பேரி | |
Hoya | ஹோயா | |
Jade Plant | ஜேட் ஆலை | |
Juniper Bonsai | ஜூனிபர் போன்சாய் | |
Kalanchoe | கலஞ்சோ | |
Lavender | லாவெண்டர் | |
Lipstick Plant | லிப்ஸ்டிக் ஆலை | |
Maidenhair Fern | மெய்டன்ஹேர் ஃபெர்ன் | |
Money Plant or Pothos | மணி பிளாண்ட் அல்லது பொத்தோஸ் | |
Nerve Plant | நரம்பு ஆலை | |
Norfolk Island Pine | நோர்போக் தீவு பைன் | |
Oxalis | ஆக்ஸாலிஸ் | |
Oxalis Triangularis | ஆக்ஸலிஸ் முக்கோணம் | |
Parlor Palm | பார்லர் பாம் | |
Peace Lily | அமைதி லில்லி | |
Peperomia | பெப்பரோமியா | |
Persian Shield | பாரசீக கேடயம் | |
Philodendron | பிலோடென்ட்ரான் | |
Ponytail Palm | போனிடெயில் உள்ளங்கை | |
Prayer Plant | பிரார்த்தனை ஆலை | |
Purple Passion Plant | ஊதா பேஷன் ஆலை | |
Rattlesnake Plant | ராட்டில்ஸ்னேக் ஆலை | |
Red Aglaonema | சிவப்பு அக்லோனெமா | |
Rex Begonia | ரெக்ஸ் பெகோனியா | |
Rubber Plant | ரப்பர் ஆலை | |
Schefflera | ஷெஃப்லெரா | |
Senecio Radicans | முதுமையில் வேர்விடும் | |
Snake Plant | பாம்பு ஆலை | |
Spider Plant | சிலந்தி ஆலை | |
Staghorn Fern | ஸ்டாகோர்ன் ஃபெர்ன் | |
String of Dolphins | டால்பின்களின் சரம் | |
String of Hearts | இதயங்களின் சரம் | |
String of Pearls | முத்து சரம் | |
Stromanthe Triostar | ஸ்ட்ரோமந்தே ட்ரையோஸ்டார் | |
Succulents | சதைப்பற்றுள்ளவை | |
Sweetheart Plant | ஸ்வீட்ஹார்ட் ஆலை | |
Swiss Cheese Plant | சுவிஸ் சீஸ் ஆலை | |
Wandering Jew | அலைந்து திரிந்த யூதர் | |
Watermelon Peperomia | தர்பூசணி பெப்பரோமியா | |
Weeping Fig | அழுகை படம் | |
Yucca | யூக்கா | |
ZZ Plant | ZZ ஆலை |